Länkar av intresse
Mindfulnesscenter
MFC är Sveriges ledande utbildningsföretag inom Mindfulness. Vi riktar oss såväl till privatpersoner som till anställda inom vården liksom till ledare och medarbetare inom yrkes- och föreningslivet.
Tandgruppen Kungsbacka
Tandgruppen är en klinik som har lång erfarenhet av barn- och vuxentandvård. Sedan januari 2006 drivs vi av personalen. Vi har 7 team som består av tandläkare, tandhygienister och sköterskor med hög kompetens.
Tandkliniken Ett4
Tandklinikens huvudsakliga verksamhet är allmäntandvård och akuttandvård, förmedlad av fem tandläkare, en tandhygienist och nio tandsköterskor.
Nobel Biocare
Tidigare hade människor inget annat val än att acceptera sina tänder som de var. I dag har situationen förändrats. Tack vare Nobel Biocares lösningar för kosmetisk tandvård och tandimplantat kan även de som oroar sig för sitt utseende och sin tandhälsa få ett vackert leende.
Confex
Confex Sverige AB är det svenska dotterbolaget i Confexgruppen, som är Skandinaviens ledande kurs- och konferensarrangör.
Vi har som mål att erbjuda de mest aktuella och givande kursprogrammen för olika branscher inom såväl offentlig som privat sektor.
Friskis &Svettis rikssidan
Friskis&Svettis är en idrottsförening med ett för idrottsvärlden ovanligt mål. Här finns inget målsnöre att spränga, inget nät att sätta bollen i och ingen motståndare att knäcka. Här är målet ett leende.

 


Väckarklockan
Klarinettvägen 199
434 47 Kungsbacka
Tel 0763 39 22 30
sophia@vackarklockan.nu